Saturday, April 15, 2006

Konstrundan


Under påsken så pågår konstrundan i hela Skåne. Har gjort en paus under några års tid pga små busiga barn. Idag ska vi göra ett försök med hela familjen. Kanske ska undvika de mest pyttiga sköra keramikutställningarna och satsa på stora orubbliga föremål gjutna i betong eller järn! Kanske kan passa bra med Peter Mandls tunga damer som det alltid blåser kring (Foto från P M´s hemsida). Här ser du Najad II. Han ställer ut på Galleri New Form tillsammans med tex Gunnar Simonsson som gör underbara torsos i nätmaterial (Foto från G.S hemsida).
Maria Hilffon har tidigare om åren brukat förvandla sitt stall till en underbar doft- och synupplevelse, med golv som är täckta av sågspån, bark eller halm och hennes kor! som inramning till hennes måleri och vävkonst. Får se om vi hinner titta in under dagen. En konstnär som jag är nyfiken på är Jenny Ahlström, får se om vi lyckas hitta hennes utställning. (Foton från www.oskg.nu)


Update: Länkade lite tokigt, hoppas det funkar bättre nu.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Tack för en trevlig blogg!
Skulptör Gunnar Simonsson

2:39 PM  
Blogger josé said...

Tack själv för att du tittar in på min blogg. Tycker dina skulpturer är fantastiska! Det är inte så att du har någon mer utställning på gång i Skåne?

10:29 PM  
Anonymous Anonymous said...

Jag ställer ut i september på samma galleri, Galleri New Form i Gislöv.

2:30 PM  

Post a Comment

<< Home