Thursday, April 27, 2006

Aktion på nätet




Några favortier från Anders Antiks stadsaktion 29/4. Från höger skulptur i trä, bordslampa i dansk design och paisleysjal. Kan vara riktigt roligt att lägga bud på nätet, men det gäller att buda rätt. Vissa saker går till riktiga fyndpris, andra höjs rejält över utgångsbudet.

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Snyggolampa!! (hihi)
Den skulle funka hos mig!

10:23 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hej igen!
Har just kollat in dina bilder på flickr, betongskulpurerna "big belly torso" har du gjort dem själv?
De är jättefina!

11:07 PM  
Blogger josé said...

Kul att du gillar betongskulpturerna. Visst gör jag dem själv, i mina produktiva perioder. Har just nu en intensiv period på mitt vanliga jobb så det har inte blivit mycket tid över för skulptering. Men det ska bli fler snart...

9:50 PM  
Anonymous Anonymous said...

Säljer du dem också?
De är gjutna eller hur? Eller skupterar du i betong? Jag har också jobbat en del i betong och det är väldigt skojigt, men tungt. Är på jakt efter en skakmaskin, men hittar ingen till resonalbelt pris. Hur bearbetar du betongen för att få ut luften?

10:14 PM  
Blogger josé said...

Ja jag säljer dem. Eftersom jag inte jag gjort "begränsade upplagor" på tre fyra stycken per modell så blir det mest på beställning från vänner och bekanta. Jag gör ett original i lera och en gipsform på det. Sedan gjuter jag betongen i gipsformen.

Anneli, har du gjort Mydonnorna? De är urtjusiga. Vad har du för form, åååh så roligt att diskutera betong. Det har jag ingen annan jag kan göra med. Luftbubblor är ett gissel, jag skakar för hand. Har bara sett dyra skakmaskiner, typ för stora byggen.

8:24 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ja herregud, det här är en hel vetenskap. Jag har gått en kurs, men som med allting ju mer man lär sig ju mer inser man hur lite man kan. Vi får kanske prata mera "backstage" när du kommer hem från Köpenhamn?
Ha det så himla jättebra!
(får jag blogga om dina big bellys?)

11:51 PM  
Blogger josé said...

Absolut du får blogga om betongtanterna! Vi måste prata mer betong. Nu åker vi Köbehvn, vi hörs.
Kram Josefine

10:56 AM  

Post a Comment

<< Home